Naturen Kaller er et prosjekt, hobby og en livsstil for meg, Marga Dijkman. Det handler om å være koblet på naturen i hverdagen og livet. Samt å gi bønder på gårder og småbruk på Østlandet en håndsrekning, gjennom Bondehjelpen.

Så hvem er jeg? Kort sagt kan jeg si at jeg heter Marga Dijkman, er halvt nederlandsk og er oppvokst i en liten bygd i indre Østfold, hvor vi var omgitt av hester, kuer , sauer, jorder og masse skog. Jeg holdt på med hest noen år, og jeg var med i speidern fra jeg var 8 til jeg var 18 år. Mine verdier og interessert har jeg med meg derfra.

Derfor synes jeg livet er aller best ute. I skogen eller i fjellet.

Bakgrunn

I mitt arbeid med å utvikle individer og organisasjoner gjennom 12 år, har jeg med meg viktig læring og verdier fra speideren; å søke kunnskap og praktiske ferdigheter, ta vare på flokken/patruljen, eller du kan kalle det teamet. Det å kunne samarbeide, lede seg selv og andre, respekt og anerkjennelse av forskjellighet osv.

I 2008 startet jeg mitt eget selskap New Attitude, og har jobbet profesjonelt med coaching, leder- og teamutvikling, kommunikasjon og samarbeid siden dette. I alt fra store konserner til små selskaper og organisasjoner i offentlig og privat sektor.
I 2015 slo jeg meg sammen med CoachTeam as – House og Leadership hvor jeg i tillegg til å være coach, konsulent, kurs- og foredragsholder, underviser på vår leder- og coachutdanning. Gjennom videoer, webinarer og fysisk tilstedeværelse.
Min CV kan du laste ned her. Og det neste kurset jeg jakter på er et traktorkurs 🙂

Bildegalleri – et lite innblikk i hva som gir glede og mening for meg

Kontakt meg

Marga Dijkman
Rabakken 6A
0880 Oslo

Telefon: +47 915 38 558
E-post: marga(at)newattitude.no
Skype: margadijkman